Tρεις λόγοι που είσαι ακόμα single

Υπάρχει τελικά κάποιος για σένα εκεί έξω;

Το να είσαι ελεύθερος δεν είναι κατάρα (στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά πολύ ωραία προνόμια για να ζεις την single ζωή), αλλά δεν είναι ακριβώς κάτι που οι άνθρωποι επιδιώκουν.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να είμαστε ελεύθεροι και είναι αξιοθαύμαστο όταν μπορείς να το αναγνωρίσεις και τότε υπάρχουν στιγμές που συνειδητοποιείς ότι είσαι έτοιμος να γνωρίσεις αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο και να ηρεμήσεις μια για πάντα …

Γιατί όμως δεν μπορείς να βρεις έναν καλό σύντροφο; Εδώ σου έχουμε 3 βασικούς λόγους για τους οποίους είσαι ακόμα single!

Είσαι πολύ needy

Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να αποκρούσεις έναν άνθρωπο από το να τον χρειάζεσαι. Το να θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, δεν είναι το ίδιο με το να τον έχεις ανάγκη. Η ανάγκη είναι μια κατάσταση του μυαλού όπου αισθάνεσαι ανολοκλήρωτος ή έχεις ένα συναισθηματικό κενό και προσπαθείς να γεμίσεις αυτό το χώρο με μια σχέση ή με την επιβεβαίωση. Ένας άνθρωπος, είτε άνδρας είτε γυναίκα, θέλει να νιώθει επιλεγμένος από τον άλλον, που έχει κάνει κόπο να τον κερδίσει. Δε θέλει να αισθάνεται ότι απλώς γεμίζει μια θέση που θα μπορούσε εύκολα να έχει οποιοσδήποτε άλλος.

Είσαι πολύ επιλεκτικός/ή

Αντίθετα με το να είσαι σε απελπισία και πρόθυμος/η να ανεχτείς το οτιδήποτε, μπορεί να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί σου και να μη θέλεις να να «συμβιβαστείς» με κάτι λιγότερο από αυτό που ονειρεύεσαι. Στην εποχή που ζούμε, είμαστε κορεσμένοι με μη ρεαλιστικούς έρωτες και έχουμε αναπτύξει μια ιδέα για το τι πρέπει να είναι η αγάπη και όχι για το τι είναι η αγάπη στην πραγματικότητα. Μας λένε ότι η αγάπη τα νικά όλα, αλλά στην πραγματικότητα, η αγάπη από μόνη της δεν κάνει μια καλή και υγιή σχέση. Αυτό χρειάζεται προσπάθεια και πολύ πιθανόν ένας καλός σύντροφος να μη σου δώσει αυτό το "κεραυνοβόλο" που περιμένεις στο πρώτο ραντεβού, αλλά παρόλα αυτά να σου ταιριάζει απόλυτα.

Δε φιλτράρεις σωστά
Ο καθένας μας έχει ένα σύστημα ..φιλτραρίσματος ανθρώπων και καταστάσεων, το οποίο διαμορφώνεται βάσει του DNA μας, αλλά και από τις εμπειρίες μας. Η πραγματικότητά σου δημιουργείται σε μεγάλο βαθμό από το σύστημα φίλτρων σου. Εάν, για παράδειγμα, φοβάσαι σε μεγάλο βαθμό την απόρριψη, η απόρριψη είναι αυτό που θα έλκεις ως επί το πλείστον γιατί ενδόμυχα αυτό πιστεύεις ότι αξίζεις. Η πραγματικότητα μας δεν είναι αντικειμενική. Διαμορφώνεται τόσο από το τι μας συμβαίνει όσο και από το πώς ερμηνεύουμε τα πράγματα που μας συμβαίνουν.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης