Ο Κώστας Πελετίδης στην τελετή λήξης του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος IQFoil & στη γιορτή του Πήγασου Μπεγουλακίου

Στην τελετή λήξης του open Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της διεθνούς κλάσης IQFoil  παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων  Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

dsc_8211.jpg

Ο Δήμαρχος απένειμε τα έπαθλα στην κατηγορία των Γυναικών και στο  σύντομο χαιρετισμό του αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές και προσωπικά στον Πρόεδρο του ΙΟΠ Κώστα Καλογερόπουλο για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, τόνισε:  «Η πόλη μας διαθέτει ένα μοναδικό θαλάσσιο στίβο, επαρκή τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών ιστιοπλοϊκών γεγονότων όπως είναι το open Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας κλάσης IQFoil, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και διαφήμισε την πόλη και τη χώρα μας σε πάνω από 40 χώρες απ’ όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε σταθερά τη στενή συνεργασία μας με την Ιστιοπλοϊκή κοινότητα της πόλης και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την παραπέρα ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας, όπως και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αγωνιστικά από το κράτος τη σταθερή χρηματοδότηση των Ιστιοπλοϊκών Ομίλων και την επέκταση και βελτίωση των αναγκαίων θαλάσσιων και χερσαίων υποδομών».

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων στη γιορτή του Πήγασου Μπεγουλακίου για την άνοδό του στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Πήγασος Μπεγουλακίου – Κρόνος.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμαρχος απένειμε κύπελλο στον Πήγασο Μπεγουλακίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα και ειδικότερα την πρωταθλήτρια ομάδα, ενώ αναφερόμενος και στην αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εξαιρετικό επίπεδο του αγώνα.

dimarhos_me_pigaso_mpegoylakioy.jpg

 

Διαβάστε επίσης