Αθηνά Τραχήλη: «Για την Αχαΐα που μας αξίζει!»

Από το Αίγιο

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και όλοι μαζί δίνουμε τον μεγάλο αγώνα για να πάει μπροστά η Ελλάδα, με σταθερά βήματα και με τόλμη για αλλαγές που θα κρατήσουν όρθια την κοινωνία. Αλλά και εδώ στην Αχαΐα θα πρέπει να στείλει το δικό της μήνυμα, για να εξασφαλίσει το μέλλον που αξίζει στους πολίτες της».

Με αυτά τα λόγια, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας Αθηνά Τραχήλη έδωσε το στίγμα της χαιρετίζοντας τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας προχθές το βράδυ στο Αίγιο και μια μέρα πριν στην Κάτω Αχαΐα.

traxhlh_aigio1.jpg

H κα Τραχήλη ανέφερε πως «ο λαός της Αχαΐας θα πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να συνεχίσει το έργο της. Έχοντας καταρτίσει ένα κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα, με ρεαλιστικές και ουσιαστικές προτάσεις και με άξονα την σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας μπορούμε να πάμε Μαζί, Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, για την Ελλάδα αλλά και για την Αχαΐα που μας αξίζει… Στις 21 Μαΐου δεν έχουμε περιθώρια για πισωγυρίσματα και πειραματισμούς. Ψηφίζουμε ξανά κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

traxhlh_aigio.jpg

 

Διαβάστε επίσης