Ξεκινά εκ νέου το επιτυχημένο πρόγραμμα "ελάτε να μας συγκρίνετε" από το φροντιστήριο "Επιλογή Γνώσης"

Από τις 23 Μαΐου

 

Ξεκινά εκ νέου το επιτυχημένο πρόγραμμα "Ελάτε να μας συγκρίνετε" από το   φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης
Μετά την άκρως επιτυχημένη εφαρμογή του τα προηγούμενα χρόνια, το  καινοτόμο πρόγραμμα "Ελάτε να μας συγκρίνετε", θα ξεκινήσει εκ νέου  φέτος τον Μά'ι'ο, από το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Επιλογή Γνώσης.


Υπενθυμίζεται πως το "Ελάτε να μας συγκρίνετε" είναι ένα πρόγραμμα που  δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και γονείς να δοκιμάσουν στην πράξη  την ποιότητα των υπηρεσιών του φροντιστηρίου, σε μία περίοδο κατά την οποία θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα όλων των τάξεων και όλων των αντικειμένων, για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος όλα τα προηγούμενα χρόνια, εκατοντάδες μαθητές έσπευσαν στους  ανανεωμένους χώρους της Επιλογής Γνώσης και είχαν την ευκαρία να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία που παρέχει με τον δικό του πρωτοποριακό τρόπο το φροντιστήριο και να την συγκρίνουν με προηγούμενες εμπειρίες τους,  εντελώς δωρεάν.

'Οπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου κ. Παντελής Μαυρίδης <<Η Επιλογή Γνώσης επιδιώκει τη σύγκριση και θα είναι δίπλα στους μαθητές της Πάτρας, δωρεάν, σε όλη την περίοδο των εξετάσεων με το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.Γιατί η καλύτερη επιλογή γίνεται με γνώση>>!

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου.

Επιλογή Γνώσης στην Πάτρα Παντανάσσης 34 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του 
 Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο 
 [email protected].
Η Γνώση είναι δύναμη!

Διαβάστε επίσης