Κατερίνα Σολωμού: «Χρόνια πολλά στις μεγάλες ηρωίδες της ζωής»

H υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, Κατερίνα Γρ. Σολωμού, στο μήνυμά της για την Γιορτή της Μητέρας αναφέρει τα εξής:

«Η δεύτερη Κυριακή του Μάϊου, έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ως Γιορτή της Μητέρας και της Μητρότητας, ως έκφραση ανιδιοτελούς προσφοράς, τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνία. Η μητέρα είναι το πρόσωπο εκείνο, που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας. Είναι εκείνη, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε βήμα, σε κάθε προσπάθεια, για να μας στηρίζει, να μας εμψυχώνει, να μας φροντίζει, να μας καθοδηγεί, να μας αγαπά, δίχως όρια και περιορισμούς.

Η μητέρα αποτελεί διαχρονικό σύμβολο αγάπης και πρότυπο θυσίας και αυτό-προσφοράς.

Η Πολιτεία απαιτείται να αναγνωρίζει διαρκώς το ρόλο της μάνας με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της. Η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας, με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Χρόνια πολλά στις μεγάλες ηρωίδες της ζωής! Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες! Σ’ αυτές που γέννησαν και ανάθρεψαν. Σ’ αυτές που αγάπησαν κι αγκάλιασαν! Στις γυναίκες εκείνες που αγωνίζονται να γίνουν μάνες!».

 

Διαβάστε επίσης