Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Πάνω από 300 καλεσμένους και 6 κουμπάρους θα έχει ο γάμος τους

 

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη καθώς σ τις 27 Μαΐου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα, ένα νησί που ο Πάνος Μουζουράκης αγαπά ιδιαίτερα και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε και το δικό του σπίτι εκεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast @Star» οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι έξι και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άντρες και δυο γυναίκες.

Οι καλεσμένοι από την άλλη, θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακόμη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, μια μέρα πριν το γάμο θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι, ο γάμος θα γίνει σε ένα ιστορικό κτήμα της Αίγινας ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει και ένα after wedding party.

Ο γάμος στο κτήμα του πρωθυπουργού Ζαΐμη

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη όπως έγινε γνωστό επέλεξαν ο γάμος τους να γίνει στην Αίγινα, καθώς είναι ένα μέρος που και οι δυο αγαπούν πολύ!

Και παρότι οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Θάνος Βάγιος μέσα από το Πρωινό έδωσε κάποιες πληροφορίες για το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή κτήματα του νησιού, το οποίο βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας. Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να έχει ζητήσει ήδη προσφορά από το συγκεκριμένο κτήμα, ωστόσο οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό θέλησαν να μην επιβεβαιώσουν την είδηση.

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ξέρει καλά το νησί της Αίγινας.

Λίγα λόγια για τη Μαριλού Κοζάρη

Η ξανθιά φαρμακοποιός είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Προέρχεται από εύπορη οικογένεια και είναι κολλητή φίλη με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν ταξιδέψει μαζί στο Παρίσι.

Η Μαριλού πριν τον Πάνο Μουζουράκη διατηρούσε σοβαρή σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό γιατρό ενώ στο παρελθόν είχε χρόνια δεσμό με τον Σταύρο Μαντόπουλο, ο οποίος πλέον έχει τη δική του οικογένεια μαζί με την σχεδιάστρια μόδας και influencer Όλγα Φαρμάκη.

Η 30χρονη Μαριλού είναι ένα κορίτσι όμορφο, καλλιεργημένο και με ωραίο στυλ και αγαπά να ταξιδεύει όταν της δίνεται η ευκαιρία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: OK! Magazine

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης