Γκουαρντιόλα: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, ελπίζω να γυρίσει ο Μέσι στους "μπλαουγκράνα"»

 

Την ευχή του να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του στο ESPN. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ουδέποτε έκρυψε την ξεχωριστή σχέση του με τον «πούλγκα» κι όπως τόνισε, είναι απόλυτα βέβαιος πως τόσο ο Αργεντινός σούπερ σταρ, όσο κι ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα θα κάνουν τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του στην «Μπάρτσα».

«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, έχω εισιτήριο για το Καμπ Νου κι ελπίζω μια ημέρα να του πούμε αντίο όπως του αξίζει. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Τα τελευταία 12 χρόνια περίπου, η Μπαρτσελόνα είχε μια "έκρηξη" κι αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτόν.

Και δεν μιλάω για αριθμούς, αλλά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, την ομορφιά του, την αποτελεσματικότητά του, τα πάντα. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα τελείωνε όπως έγινε. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρόεδρος Λαπόρτα αγαπά τον Λέο και από τότε που έφυγε, είπε ότι ο Μέσι αξίζει να αποχαιρετήσει τη σημαντική φιγούρα που είναι», ανέφερε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

«Ο Λέο βοήθησε τον σύλλογό μας να γίνει πολύ μεγαλύτερος από όταν έφτασε. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο μεγάλος, πρέπει να τον αποχαιρετήσεις με τον σωστό τρόπο. Έφυγε λόγω πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών, για χιλιάδες λόγους που δεν πρόκειται να εμπλακώ.

Ελπίζω να έρθει η μέρα που θα είμαι στη θέση μου στο Καμπ Νου και θα μπορέσω να σηκωθώ όρθιος και να χειροκροτήσω και να αποχαιρετήσω τον Λέο όπως του αξίζει. Και ξέρω ότι ο Τζουάν (σ.σ. Λαπόρτα) θα προσπαθήσει. Κι ο Λέο επίσης... Κι αυτός και η οικογένειά του θα λάβουν όλη την αγάπη που έχουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα για αυτόν, με όλη την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό για όσα έκανε για τον σύλλογο».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ