Αθηνά Τραχήλη για την άνοδο του ΝΟΠ «Μας κάνατε υπερήφανους»

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία της Εθνικής Πόλο εκφράζει με ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας Αθηνά Τραχήλη.

«Μας κάνατε υπερήφανους όλους μας με την μεγάλη σας επιτυχία και την άνοδό σας στην Α1 Εθνική Πόλο. Συνεχίζεται να τιμάτε την διαδρομή μιας ομάδας που ανέβηκε επί σειρά ετών στο βάθρο γράφοντας ιστορία» αναφέρει η κα Τραχήλη εκφράζοντας τα εύσημα στον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη και στο σύνολο των αθλητών του ιστορικού Ομίλου.

«Η επιτυχία των Πατρινών αθλητών του υγρού στίβου αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς προσπάθειας φέρνοντας την ομάδα στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η πειθαρχία, η προσήλωση στον στόχο και η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους και εύχομαι από καρδιάς πάντα νίκες στην ιστορική μας ομάδα», συνέχισε η κα Τραχήλη, σημειώνοντας πως «η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον αθλητισμό, ως διέξοδο για τη νεολαία μας και με πολλαπλά οφέλη για όλους».

Διαβάστε επίσης