Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ: "Εντυπωσιακή συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων"

Λειτουργούν 4 Εκλογικά Περίπτερα-Ξεκίνησε η διανομή ψηφοδελτίων

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρεται:

Δυναμικά παντού. Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας φθάνει εντυπωσιακά και στα 636 εκλογικά τμήματα της Αχαΐας. Έντεκα ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου τα στελέχη, τα μέλη και οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας και κάθε εκλογικό τμήμα θα έχει από 2 εκλογικούς αντιπροσώπους. Με τη δύναμη και την προσφορά όλων προχωράμε μπροστά, σταθερά και τολμηρά. Επικεφαλής της Γραμματείας των Εκλογικών Αντιπροσώπων ανέλαβε με απόφαση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη το ιστορικό στέλεχος της παράταξης – δικηγόρος κ. Γιάννης Παναγόπουλος.

  • Από αύριο Πέμπτη λειτουργούν τα 4 εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου, στα Ψηλαλώνια, στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων και στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαγιάς.
  • Ξεκίνησε η διανομή του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα. Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά από τα εκλογικά κέντρα σε Πάτρα, Αίγιο και από τα γραφεία των ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας.
  • Εξήντα εθελοντές ξεκινούν από την Παρασκευή τη διανομή του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία 2023 – 2027 σε ολόκληρο τον Νομό με πρώτο σταθμό την επαρχία Καλαβρύτων.

1_1.jpg

Διαβάστε επίσης