Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών - Ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο!

Στην Άρτα

Ένα ασύλληπτο δράμα καταγράφηκε στην Άρτα, όταν 37χρονος πατέρας ξέχασε το  5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο πατέρας ξεκίνησε από το σπίτι του να πάει το κοριτσάκι σε βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια θα πήγαινε στη δουλειά του.

Όμως για κάποιο λόγο που ουδείς μπορεί να εξηγήσει, ο πατέρας ξέχασε ότι είχε το βρέφος στο πίσω κάθισμα και πήγε κατευθείαν στη δουλειά του.

Όταν ώρες μετά η μητέρα πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει το παιδί, οι υπεύθυνοι της είπαν πως το κοριτσάκι ουδέποτε πήγε στο σταθμό.

Η μητέρα πήρε στο τηλέφωνο τον πατέρα του βρέφους για να δει τι ακριβώς έχει γίνει και γιατί δεν πήγε το παιδί στο σταθμό και τότε μόνον εκείνος συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει το κοριτσάκι στο αυτοκίνητο. 

Αμέσως έτρεξε και το βρήκε δεμένο στο παιδικό καθισματάκι χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς στο στόμα. Το μετέφερε στο νοσοκομείο της Αρτας όπου έφτασε και η μητέρα. Οι γιατροί που παρέλαβαν το βρέφος  διαπίστωσαν σχεδόν αμέσως πως το κοριτσάκι είχε καταλήξει πολλή ώρα πριν και πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Όταν ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το παιδί τους ήταν νεκρό, και οι δύο λιποθύμησαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τους οδηγήσουν στα εξωτερικά ιατρεία για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά κυρίως για το πώς μπορεί ένας πατέρας να ξέχασε επί τόσες ώρες πως είχε στο αυτοκίνητο το παιδί του, διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

protothema.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης