«Πάτρα Ενωμένη»: Ο Κώστας Σβόλης ευχαριστεί τους πρώτους 130 υποψήφιους

Συγκέντρωση στελεχών στην Αγορά Αργύρη

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης,αναφέρει:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρώτους 130 υποψηφίους της Δημοτικής μας παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» που έδωσαν βροντερό «παρών» στην κλειστή συγκέντρωση στελεχών, στην Αγορά Αργύρη, στις 8/5/2023.

Η παρουσία τους ανέδειξε όχι μόνο τη συσπείρωση που παρουσιάζουμε, αλλά και την κοινωνική αποδοχή, όπως αυτή εκφράζεται στα πρόσωπά τους. Ένα μεγάλο, όμως, ευχαριστώ και στους Δημοτικούς Συμβούλους που από την αρχή στηρίζουν την προσπάθειά μας. Αναλύσαμε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά δεδομένα. Καθορίσαμε την περαιτέρω στρατηγική μας, ακούσθηκαν σκέψεις ανησυχίας αλλά και ενδιαφέροντος για την περιοχή μας και καταλήξαμε στην άμεση δραστηριοποίηση όλων για την πόλη που αγαπάμε. Θέλουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο νίκης που θα εκφράζει άπαντες και θα στέλνει αισιόδοξα μηνύματα επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

345623629_914035763193039_3517746806847991839_n.jpg

Στόχος μας, κυρίως, η ανθρωποκεντρική πολιτική, η τουριστική ανάπτυξη, η ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση, η ανάπτυξη των υποδομών, η πράσινη μετάβαση, η διασύνδεση με το Πανεπιστήμιο, το επιχειρείν, η ενεργειακή αυτονομία, οι θέσεις εργασίας για να απαλύνουμε τους άνεργους συμπολίτες μας, η ενίσχυση των εισοδημάτων. Προβλήματα όπως η καθαριότητα, η αποχέτευση, το κυκλοφοριακό, τα απορρίμματα και πολλά άλλα ταλανίζουν τους Πατρινούς με ευθύνη των όσων ασκούν διοίκηση.

Τον Οκτώβριο του 2023 η Πάτρα θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Με ήθος, με διάθεση προσφοράς, με εξωστρέφεια, με κοινή λογική, με όραμα και με διάθεση συνεργασίας, πέρα από κομματικές γραμμές, θα αποδείξουμε ότι είμαστε οι ικανότεροι. Το θέλουμε και το μπορούμε!

Διαβάστε επίσης