Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης: Συγκέντρωση κατοίκων στο Ακταίο ΦΩΤΟ

Η δημοτική παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" ανακοίνωσε τα εξής για την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώνσταντίνου Σβόλη στο Ακταίο:

Συνεχίζοντας τις επαφές μας με τους πολίτες της Πάτρας επισκεφθήκαμε την Κυριακή 7/5/2023 την Κοινότητα Ακταίου όπου συναντήσαμε τους κατοίκους και ανταλλάξαμε απόψεις. Σοβαρά θέματα όπως η αποχέτευση, το δίκτυο ομβρίων υδάτων, η οδοποιία, η διάβρωση των ακτών και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η καθαριότητα και ο καθαρισμός χόρτων  κυριάρχησαν στην ατζέντα της συζήτησης. Ταυτόχρονα ενημερώσαμε για τις δικές μας θέσεις και για το πώς η εκεί αλλά και η ευρύτερη περιοχή θα αλλάξουν εικόνα και θα αναβαθμισθεί το επίπεδο διαβίωσης. Θα πρέπει να αντιληφθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή ότι η Δημοτική Ενότητα Ρίου δεν είναι περιοχή πλουσίων και μεγαλοαστών και χρήζει της προσοχής των διοικούντων.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Αγνάντεμα» κ. Ανδρέα Σακκούλη για τη φιλοξενία.

Η «Πάτρα Ενωμένη» κατέγραψε τα παραπάνω αιτήματα και θα τα μεταφέρει για μια ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών. Οι συναντήσεις  με τους συμπολίτες μας θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς και το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ