Πάτρα: Λιακάδα σήμερα Σάββατο - Ο αυριανός καιρός

 

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα υπάρχει λιακάδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας , με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 24 βαθμούς με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφρό , ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 60%.

Για αύριο Κυριακή αναμένονται ίδιες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 6 Μαΐου στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες πιθανότητα ασθενών βροχών σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Κυκλάδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 20 βαθμούς), 13 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 22 βαθμούς), 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης