Αθηνά Τραχήλη: Πολυσήμαντος ο ρόλος της Αποκεντρωμένης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΧΗΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΡΟ
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Α. Τραχήλη με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Κατσαρό

Με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Δημήτρη Κατσαρό συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας, κτηνίατρος Αθηνά Τραχήλη.

Η κα Τραχήλη θέλησε να ενημερωθεί για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει για όλα τα μείζονα αναπτυξιακά θέματα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την θωράκιση της κοινωνίας.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε πως μέλημά της είναι μέσα από την επιστημονική της γνώση, ως ενεργός πολίτης να προσφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλει η Νέα Δημοκρατία για την σταθερότητα της χώρας και τη συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ

Η κα Τραχήλη επισκέφθηκε την Διεύθυνση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) όπου συνομίλησε με τα στελέχη και τους υπαλλήλους για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχα την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

traxhlh_efete.jpg

«Με τη δύναμη της φωνής μου και με προτάσεις θα αγωνιστώ για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε» ανέφερε η κα Τραχήλη, η οποία παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να αναβαθμίσει τη λειτουργία του δημόσιου τομέα και να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες του. «Αφήνουμε πίσω μας την πανδημία, που μας κράτησε πίσω και μπαίνουμε σε νέα φάση ανάπτυξης για την χώρα μας, για τον τόπο μας. Αξιοποιώντας τα κεντρικά χρηματοδοτικά εργαλεία θα μπορέσουμε να παρέμβουμε δίνοντας ανάσα σε κεντρικές υπηρεσίες που προσφέρουν σημαντικό έργο», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης