Στην ορεινή Αχαΐα βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αθηνά Τραχήλη

«Δίπλα στους κτηνοτρόφους»

«Τα χωριά μας φθίνουν δημογραφικά και τα κεφαλοχώρια που συνεχίζουν να διατηρούν τη ζωντάνια τους, την οφείλουν κυρίως στους κτηνοτρόφους και στους παραγωγούς. Γι’ αυτό και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κτηνοτροφία με κάθε μέσο». Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθηνά Τραχήλη, κατά τις επισκέψεις της σε χωριά της ορεινής Αχαΐας.

Με τον διττό της ρόλο, ως κτηνίατρος αλλά και ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας η Αθηνά Τραχήλη είχε συναντήσεις με ανθρώπους που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, κτηνοτρόφους και επαγγελματίες στα Τριπόταμα, στο Πάος, τη Δάφνη, την Κλειτορία, το Λευκάσιο και τα Καλάβρυτα και την ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα, στη Δάφνη Καλαβρύτων επισκέφθηκε το σαγματοποιείο «Ο Τράγκας» που είναι από τα μοναδικά εργαστήρια που υπάρχουν σε όλη την Πελοποννήσου, που κατασκευάζει σέλες, σαμάρια και όλα τα συναφή για τα ιπποειδή. Συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος την ξενάγησε στο εργαστήριό του δηλώνοντας πως σε πείσμα των καιρών ο ίδιος συνεχίζει να κάνει ένα παραδοσιακό επάγγελμα που αγαπά και εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον καθώς η κτηνοτροφία αργοσβήνει.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ