Μυλωνάκης για Βελόπουλο: «1500 ευρώ δίναμε στο κόμμα, 1000 από την πηγή και τα 500 στον εντεταλμένο ταμία του»

Επίθεση κατά του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά, ο πρώην Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «TV100».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, Βουλευτής, αύριο καταθέτει στην Εισαγγελία και «από εκεί και πέρα, η Εισαγγελία θα κάνει τη δουλειά της», συμπληρώνοντας πως θα καταθέσει «όλα τα στοιχεία που έχω υποσχεθεί».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όλα τα στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι κάθε μήνα εκτός από τα 1000 ευρώ τα οποία είχαμε εκχωρήσει στο κόμμα από την πηγή, να παίρνει. Για το κόμμα προφανώς, για τις ανάγκες του κόμματος. Αλλά και τα 500 ευρώ που δεν είχαν αποδείξεις, μαύρα θέλετε να τα πούμε; Ας τα πούμε μαύρα», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως αυτά προέκυπταν από τη βουλευτική αποζημίωση.

Αναλύοντας τα ποσά που έδιναν όλοι οι Βουλευτές της ελληνικής λύσης στο κόμμα, ο κ. Μυλωνάκης υπογράμμισε «τα 1000 από την πηγή και τα 500 στο χέρι στον εντεταλμένο ταμία του κ. Βελόπουλου, τον κ. Βασίλη Γραμμένο, όλοι οι Βουλευτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Επιπλέον, προσέθεσε ότι αποφάσισε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του κόμματος: «σε όλα τα χρήματα τα οποία έμπαιναν μέσα στο κόμμα. Και τα 200 χιλιάρικα που έπαιρνε το ίδρυμα η λύση και τα 860.000 που έπαιρνε επιχορήγηση το κόμμα, αλλά και τα 700 τόσα χιλιάρικα που έπαιρνε (σ.σ. το κόμμα) τα 1500».

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να επιστρέψει τα χρήματα: «Φέρε πίσω τα χρήματα, κ. Βελόπουλε. Αυτά δεν ήταν δικά μας, ήταν για τους φτωχούς ανθρώπους, για τον απλό Έλληνα πολίτη εκεί με έχει πειράξει».

«Εγώ, τα 4 χρόνια, έχω δώσει 25.000 περίπου. Εγώ θα τα είχα αυτά για την οικογένεια μου, δε θα τα είχα για τον κ. Βελόπουλο, ούτε για το κόμμα, ούτε γενικώς έτσι», είπε ο κ. Μυλωνάκης και επεσήμανε πως όλα θα αποδειχθούν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε ότι «δεν ήθελα να μπουν άνθρωποι που είχαν δώσει στο παρελθόν αφορμές ή ήταν μέλη ή είχαν κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

«Όταν είδα από τον Σεπτέμβριο ότι γινόταν κάτι τέτοιο, του είχα πει, είχε γίνει μια πολύ μεγάλη φασαρία στη ΚΟ, τότε μου είχε δώσει το λόγο του ότι τελείωσε το θέμα και διώχνουμε όσους ήταν σε αυτό το ιδεολογικό κομμάτι», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης