Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου 2023

 

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με έναν νέο τρόπο, αλλά επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να περιπλέξεις τα πράγματα. Είναι σημαντικό να βρίσκεις ενδιαφέροντα που απασχολούν το μυαλό σου και ανανεώνουν το πνεύμα σου.  Επιδίωξε να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ιδέες σχετικές με τα οικονομικά σου. Η επιθυμία να εξομαλύνεις τις διαφορές και να διατηρήσεις την ηρεμία είναι έντονη, αλλά μπορεί να υπάρξουν λάθη καθώς προσπαθείς. 

Ταύρος
Υποδέχτηκες θετικά τον μήνα, αλλά με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιδίωξε να καθαρίσεις την ψυχική ακαταστασία για να κάνεις χώρο στο μυαλό σου για θετικές σκέψεις και νέες ιδέες. Οι παρατηρήσεις που γίνονται τώρα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές βελτιώσεις. Αργότερα σήμερα οι προσπάθειες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μπορεί να πάνε λίγο στραβά, λόγω μιας προσωρινής αδυναμίας να συνδεθείς με τα αληθινά σου συναισθήματα.  

Δίδυμοι
Ίσως τώρα βάλεις στόχο να εγκαταλείψεις κακές συμπεριφορές ή κάποιες καταστάσεις. Ο τρόπος που θα το κάνεις φαίνεται λίγο πιο ξεκάθαρα τώρα με τις σημερινές διελεύσεις. Θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε οδηγήσει στο να δεις τα παλιά προβλήματα ή ένα παρελθόν με μια νέα ματιά και προοπτική. Οι πληροφορίες που συναντάς σήμερα μπορεί να είναι σημαντικές για να αφήσεις κάτι πίσω σου. Αργότερα σήμερα, οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύσουν αυτό που λες.

Καρκίνος
Η μέρα είναι ιδανική για να εμπνευστείς ιδέες που σχετίζονται με φίλους, έργα και σχέσεις. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Ωστόσο συλλέγεις πολύτιμες πληροφορίες και είναι μια εξαιρετική στιγμή για επεξεργασία, επανεξέταση και ανακάλυψη παλιών ενδιαφερόντων ή σχεδίων. Ενώ αυτή η γνώση βρίσκεται ακόμα στην αρχή, αρκεί για να σε βάλει στον δρόμο για ολοκαίνουρια ξεκινήματα. Να είσαι προσεκτική στις επικοινωνίες σου, καθώς δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ανοίξεις ευαίσθητες συζητήσεις ή να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. 

Λέων
Φιλοδοξίες, καριέρα, ευθύνες ή ζητήματα φήμης είναι στο επίκεντρο σήμερα. Αρχίζεις να προσεγγίζεις την κατεύθυνση της ζωή και τους μακροπρόθεσμους στόχους με νέους τρόπους που οδηγούν σε  σημαντικές νέες ιδέες. Ίσως αποκτήσεις σαφή αίσθηση του επόμενου βήματος που πρέπει να κάνεις τώρα. Οι επικοινωνίες σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι συνήθως και με τον Ερμή ανάδρομο και μια επερχόμενη έκλειψη είναι καλύτερο να είσαι επιλεκτική με τα λόγια σου, έχοντας κατά νου ότι καραδοκούν πιθανές παρεξηγήσεις.  

Παρθένος
Οι σκέψεις ίσως στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια. Οι συζητήσεις που κάνεις τώρα είναι πιο εμπνευσμένες και πιθανώς αρκετά διαφωτιστικές. Αυτά που διαβάζεις και ακούς σήμερα μπορεί να είναι πολύτιμα για μελλοντικά έργα ή να εμπνεύσουν νέες σκέψεις και ιδέες που έχουν τη δύναμη να σε προχωρήσουν παρακάτω. Αξιοποίησε την εμπειρία σου και δημιούργησε κάτι νέο. Ίσως τώρα να δεις νέα επίπεδα μιας κατάστασης που προηγουμένως αγνοούσες. 

Ζυγός
Είναι μια ισχυρή στιγμή για να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Πιθανότατα θα αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για συμπεράσματα.  Σκέψεις, ιδέες, νέα ή συζητήσεις για προσωπικά ή οικονομικά θέματα τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στο να μεταδώσεις τα μηνύματα σου, καθώς οι άνθρωποι φαίνεται να είναι λίγο πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. 

Σκορπιός
Μπορεί να κοιτάξεις ένα θέμα ή άτομο από το παρελθόν με νέο τρόπο σήμερα. Το να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης συμβάλει στην ολοκλήρωση της σκέψης σου, οδηγώντας τελικά σε καλύτερες αποφάσεις. Ίσως γίνει μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφο σου τώρα. Ίσως πάλι, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες της σχέσης σου και να προκύψουν νέοι στόχοι. Δεν θα έχεις όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή όμως οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα.

Τοξότης
Προσεγγίζεις τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία σήμερα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Ίσως να δεις νέες λεπτομέρειες και να αποκτήσεις πιο σαφή εικόνα για μια εργασία. Οι ιδέες που γεννήθηκαν τώρα μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία αργότερα. Είναι καλύτερο να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις και να τροποποιήσεις τρέχοντα έργα και ιδέες παρά να ξεκινήσεις εντελώς νέα. 

Αιγόκερος
Οι σημερινές συζητήσεις ή οι ιδέες που έχεις τώρα μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες. Ίσως βρεις νέους τρόπους για να μεταδώσεις τα μηνύματα σου. Κάποιος από το παρελθόν σου θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ή ένα παλιό θέμα μπορεί να τελειώσει. Η στάση σου σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσεται και το να κοιτάς ξανά τις ιδέες του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμες νέες μεθόδους που θα σε ανακατευθύνουν με θετικούς τρόπους. 

Υδροχόος
Οι ιδέες που προκύπτουν από τις σημερινές σκέψεις και οι επικοινωνίες μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμη σημασία. Ίσως κατανοήσεις καλύτερα ένα θέμα από το παρελθόν. Είσαι στο σωστό μέρος για να δεις τα πράγματα από νέα οπτική και αυτό σε ωθεί προς τα εμπρός με θετικούς τρόπους.  Ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο και με μια έκλειψη σε λίγες μέρες είναι καλύτερο να παρατηρήσεις, να κρατήσεις σημειώσεις και να μελετήσεις, παρά να προχωρήσεις. Περίμενε πριν πάρεις αποφάσεις και κάνεις κινήσεις. 

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συζητήσεις και προβληματισμοί σήμερα. Οι ιδέες που δημιουργούνται τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια μακροπρόθεσμη επιδίωξη ή να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική νέα κατεύθυνση. Αν κι αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής, ίσως είναι καλύτερο να αναβάλεις τις μεγαλύτερες εκκινήσεις έως ότου συμπληρωθεί η εικόνα με περισσότερες πληροφορίες. Βρισκόμαστε στη μέση του ανάδρομου κύκλου του Ερμή και μόνο λίγες μέρες πίσω από μια έκλειψη και μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία σε μια εξελισσόμενη ιστορία. 

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης