Πάτρα: Ίσα που την πρόλαβαν ζωντανή-Πώς οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι γυναίκας που ήταν αναίσθητη-Κινητοποίηση για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν μία γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας οι αστυνομικοί στην οδό Γιανιτσών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η ηλικιωμένη που έμενε μόνη της, είχε σύμφωνα με περίοικους που τη γνώριζαν να εμφανιστεί από χθές στη γειτονιά  και ανησύχησαν.

Κάλεσαν έτσι την Αστυνομία ζητώντας συνδρομή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία της, ή αν είχε φύγει με προορισμό το σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Άμεσα έφθασαν στην περιοχή αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και την βρήκαν αναίσθητη. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε η γυναίκα ίσα που ανέπνεε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και πλήρωμα με ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο. Συνοδεία αστυνομικών διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακόπ Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας της.

 

Διαβάστε επίσης