Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου 2023

 

Κριός
Μπορείς να απολαύσεις την αυξημένη γοητεία σου σήμερα. Είσαι πιο ικανή να θέσεις σε κίνηση σχέδια ή να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Ακόμη και με τον Ερμή πρόσφατα ανάδρομο, το να μιλάς καλά είναι χρήσιμο και θα βρεις τους άλλους αρκετά υποστηρικτικούς. Το να αφήνεις περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις σου είναι απαραίτητο τώρα. Η απήχηση σου είναι φυσική σήμερα και ιδιαίτερα υψηλή μέσα από τις ευχάριστες επικοινωνίες και χειρονομίες σου. Οι ιδέες που δημιουργούνται σήμερα είναι εμπνευσμένες, αλλά όχι ακόμα ολοκληρωμένες.

Ταύρος
Είναι φυσικό να εστιάζεις στα πιο θετικά στοιχεία της ζωής σου σήμερα. Τα πρακτικά θέματα εξελίσσονται με ευκολία. Έρχονται καλά νέα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να επανεξετάσεις παλιές ιδέες, αλλά και για να ανακαλύψεις καινούρια ενδιαφέρονται. Η δημιουργική σκέψη εμφανίζεται έντονα και σε βοηθάει στα οικονομικά σου. Ωστόσο μπορεί να πιεστείς λίγο με κάποια θεματάκια που έρχονται στην επιφάνεια -κάποια έργα που δεν ολοκληρώθηκαν, κάποιες αλλαγές σε σχέδια. Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Κι ακόμα κι αν δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις, είναι σαφές ότι οι προθέσεις σου είναι καλές.

Δίδυμοι
Είσαι λίγο πιο θαρραλέα και πιο πρόθυμη να προχωρήσεις μπροστά. Εκφράζεσαι με δυναμική και σιγουριά σήμερα. Ο Άρης βρίσκεται σε παράλληλη όψη με την Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή στο ζώδιο σου και φέρνει φανταστικές ευκαιρίες. Προσωπικά σχέδια ή επιδιώξεις τραβάνε το ενδιαφέρον σου και το απολαμβάνεις. Φυσικά, μπορεί να επανέλθουν και κάποια παλιά προβλήματα τώρα, αλλά η επίλυση τους τελικά παίρνει ένα βάρος από πάνω σου και η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη. Εκμεταλλεύσου καταστάσεις που σου επιτρέπουν να εκφράσεις το εσωτερικό σου παιδί.

Καρκίνος
Έχεις καλή αίσθηση του χρόνου σήμερα κι αυτό σε βοηθά να είσαι πιο αποτελεσματική. Είσαι έτοιμη να πάρεις πρωτοβουλία και οι άλλοι σε υποστηρίζουν πιο εύκολα, καθώς αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια σου. Υπάρχει θετική ενέργεια στα προσωπικά και οικογενειακά θέματα, καθώς σου προσφέρεται μια νέα ελευθερία. Οι σχέσεις σου δίνουν ενέργεια και νιώθεις ενδυναμωμένη ώστε να κυνηγήσεις και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Η προσωπική απήχηση είναι ισχυρή, αν και μπορεί να επιλέξεις να αποσυρθείς για λίγο, με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.

Λέων
Έχεις περισσότερο θάρρος και ενέργεια σήμερα. Τα χαρίσματά σου είναι εμφανή. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, όμως, υπάρχει ένα μυστήριο και μια ασάφεια στην καθημερινότητα. Κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Η θετική δράση ή υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα παρασκήνια. Το να βοηθάς άλλους είναι ικανοποιητικό, νιώθεις ιδιαίτερα καλά όταν ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, κάνοντας ό,τι μπορείς για να τους υποστηρίξεις. Μπορεί να υπάρξουν νέα πάθη ή μια εκ νέου αφύπνιση ενδιαφερόντων σήμερα και αυτό να είναι συναρπαστικό.

Παρθένος
Αποφασίζεις να αφήσεις κάποια προβλήματα πίσω σου, μιας και φαίνεται ότι δεν έχουν άμεσες λύσεις. Μια συναρπαστική και δημιουργική ενέργεια ανακατεύεται με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ζεις έντονες εμπειρίες με φίλους. Μια πιο open minded άποψη για ένα θέμα αποδεικνύεται συναρπαστική και αλλάζει την προσωπική σου φιλοσοφία με θετικούς -προσανατολισμένους στην ανάπτυξη- τρόπους. Τα άτομα με τα οποία συνδέεσαι τώρα μπορεί να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο μέλλον σου. Αισθάνεσαι παθιασμένη ή ενθουσιώδης για ένα όνειρο, μια πεποίθηση ή μια ιδέα.

Ζυγός
Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Οι άλλοι σε αποδέχονται ακριβώς όπως είσαι. Έχεις τη δύναμη και την ικανότητα να αναλάβεις τα πάντα. Η ακεραιότητα σου λάμπει και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ξεχωρίζεις και επιτυγχάνεις. Το να αφήσεις πίσω την ένταση και την απογοήτευση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τον εαυτό σου. Οι δημιουργικές προσπάθειες σε ανταμείβουν και η γοητεία σου αυξάνεται, ιδιαίτερα όταν απομακρύνεσαι από τη ρουτίνα σου και αγκαλιάζεις νέες ιδέες. Μπορεί να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για ευχαρίστηση και απόλαυση τώρα και θα έχεις καλύτερη τύχη με αυτές εάν καταφέρεις να περιορίσεις την τάση σου να σκέφτεσαι υπερβολικά.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές και σου δίνουν τη δύναμη να ακολουθήσεις αυτό που επιθυμείς. Είσαι πιο ελεύθερη στην έκφραση συναισθημάτων και η αίσθηση του χιούμορ είναι ιδιαιτέρως γοητευτική. Είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις, αλλά και για να ζητήσεις βοήθεια. Η συνεργασία αποδεικνύεται εξαιρετικά ανταποδοτική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι το κάτι διαφορετικό, έξω από τις καθημερινές σου ρουτίνες. Πρόσεξε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις με τον Ερμή ανάδρομο.

Τοξότης
Οι ερωτικές και οι φιλικές σχέσεις είναι πιο αυθόρμητες, απελευθερωτικές και ευχάριστες. Οι δημιουργικές ιδέες μπορεί να είναι εμπνευσμένες και ασυνήθιστες, αλλά όχι ακόμα τελειοποιημένες. Με τον Ερμή πρόσφατα ανάδρομο είναι λογικό να δίνεις χρόνο στα πράγματα, αλλά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να απολαύσεις τις δημιουργικές ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σου. Η απάντηση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε σε ενθουσιάζει.

Αιγόκερος
Με τον Ερμή πρόσφατα ανάδρομο, δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να τις αφήσεις για λίγο αργότερα, αφού τώρα η υπερανάλυση και η πολλή σκέψη αποδεικνύεται αντιπαραγωγική. Ωστόσο η μέρα έχει μερικά πολύ φωτεινά σημεία. Υπάρχει μια ωραία αίσθηση ελευθερίας ή υποστήριξης και φροντίδας. Υπάρχει ένας φρέσκος αέρας που κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Η συνεργασία για την εκπλήρωση των καθηκόντων σου ή για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας μπορεί να είναι ισχυρή και επιτυχημένη. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να ενώνονται αυξάνεται η προσωπική σου ενέργεια, ο δυναμισμός και η γοητεία σου.

Υδροχόος
Οι εμπειρίες σου μπορεί να διευρυνθούν σήμερα, καθώς ενδιαφέροντες άνθρωποι είναι γύρω σου. Είναι μια καλή στιγμή για δικτύωση, αφού οι άλλοι απολαμβάνουν και θαυμάζουν την οπτική σου. Ακόμη και με τον Ερμή ανάδρομο, η έλξη σου είναι ισχυρή και οι ιδέες σου πρωτοποριακές. Γεμίζεις από την ανάγκη να δημιουργήσεις, να συνδεθείς και να μοιραστείς. Έχεις βάλει στόχο να τραβήξεις το ενδιαφέρον κάποιου και το καταφέρνεις. Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ή να τα διοχετεύσεις παραγωγικά.

Ιχθείς
Θα μπορούσες να απολαύσεις ένα αίσθημα απελευθέρωσης, αφού καταφέρνεις να αφήσεις τα προβλήματα στην άκρη. Η σημερινή μέρα ευνοεί κοινωνικά και συναισθηματικά θέματα, ακόμη κι αν υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια ή νιώσεις ότι υπάρχει μια αδυναμία συγκέντρωσης. Οι επικοινωνίες σου δίνουν δύναμη και χτίζουν την αυτοπεποίθηση σου για την επίτευξη των στόχων σου. Οι επαφές αποδίδουν καρπούς και οι ανταλλαγές με τους άλλους είναι πιο παθιασμένες, πιο έντονες, ενώ διατηρούν μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Μια θαρραλέα στάση κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν για σένα.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης