Πάτρα: Προφυλακιστέος ο δράστης του εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα – Ζήτησε συγγνώμη στην απολογία του (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου συνομηλίκου του στην Κάτω Αχαΐα.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ η συνήγορος του δήλωσε πως ο δράστης θόλωσε, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ομολόγησε από την πρώτη στιγμή.

Το πρωί σε πραγματικό φρούριο μετατράπηκε το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για την προσαγωγή του.

Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ και  περιπολικά , είχαν σχηματίσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρο από τα δικαστήρια, προκειμένου να μην υπάρξουν αντίποινα εναντίον του κατηγορουμένου, ενώ στον ίδιο είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο 63χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

output-onlineimagetools_3_0.png

output-onlineimagetools_1.png

 

 

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της