Από το Λαύριο επιστρέφει o Τσίπρας στην προεκλογική εκστρατεία – Οι επόμενες κινήσεις του

 

Η Ανατολική Αττική αποτελεί μια περιφέρεια που ο Αλέξης Τσίπρας έχει στοχεύσει και που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του

Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των ημερών του Πάσχα, ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνεται και πάλι στη μάχη, έχοντας ήδη καταρτίσει τις επόμενες κινήσεις του στην προεκλογική «σκακιέρα». Σήμερα θα περιοδεύσει στο Λαύριο, ενώ τα σπουδαία αναμένονται με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, δηλαδή το Σάββατο, 22 Απριλίου.

Το επιτελείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε πυρετωδώς τις ημέρες που προηγήθηκαν των διακοπών του Πάσχα. Βασική μέριμνα τους ήταν το να φτιαχτεί το πρόγραμμα των περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και να κανονιστούν οι λεπτομέρειες των επόμενων κινήσεων που θα κάνει κεντρικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αρχή θα γίνει από μια εργατική περιοχή της Αττικής, το Λαύριο. Για λόγους πρακτικούς, αλλά και βαθύτατα συμβολικούς. Η Ανατολική Αττική αποτελεί μια περιφέρεια που ο Αλέξης Τσίπρας έχει στοχεύσει και που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του, ψαλιδίζοντας, ταυτόχρονα, τη Νέα Δημοκρατία. Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε ότι ήταν και υποψήφιος βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές.

Η συνέχεια θα δοθεί τη Τετάρτη, από τη Δράμα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί κομβικής σημασίας για την πολιτική αλλαγή την άνοδο του κόμματος του στη Μακεδονία, συνολικά. Με δεδομένο ότι τα μηνύματα που έχει λάβει από τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία είναι κάτι παραπάνω από θετικά, στόχος του είναι να αντεπιτεθεί και στην Ανατολική.

Πρόγραμμα και Επικρατείας

Την Πέμπτη αναμένεται να συνεχίσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, καθώς θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλες αυτές οι κινήσεις, αποτελούν απλά και μόνο τα προεόρτια για τα όσα θα ακολουθήσουν. Οι περιοδείες στην Αττική και την περιφέρεια θα πυκνώσουν μέρα με τη μέρα, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι οι δύο πανηγυρικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει αμέσως μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Η πρώτη, είναι αφιερωμένη στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί την επομένη των εκλογών της απλής αναλογικής, τις πρώτες 50 ημέρες που θα βρεθεί στην εξουσία και στις οποίες έχει αναφερθεί αναλυτικά το Newsbomb.gr.

Η δεύτερη, έχει να κάνει με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε αυτό θα συμμετέχουν ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Βαγγέλης Αποστολάκης, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ, Όθωνας Ηλιόπουλος και άλλες προσωπικότητες από των χώρο των επιστημών και κοινωνικούς χώρους.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ