Σε Κωνσταντοπούλειο και Άσυλο Ανιάτων ο Πέτρος Ψωμάς

Ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκε ιδρύματα της πόλης, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα, για να ανταλλάξει ευχές με τις διοικήσεις και τους τρόφιμους – ωφελούμενους που φιλοξενούνται σε αυτά. Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, συνοδευόμενος από μέλη της Ομάδας Εργασίας #Εθελοντισμός, βρέθηκε στο ΚωνσταντοπούλειοΕυγηρείο Πατρών και το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, εκπροσωπώντας τη δημοτική ομάδα και την Πολιτική Γραμματεία της δημοτικής παράταξης, στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Τις προηγούμενες ημέρες η Ομάδα Εργασίας #Εθελοντισμός έφτιαξε χειροποίητες λαμπάδες για όλους τους ωφελούμενους του Κωνσταντοπούλειου,οι οποίες παραδόθηκαν στην εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, την Ταμία κ. Παναγιώτα Γιαννοπούλου. Τα μέλη του σπιράλ που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Ευγηρείου ενημερώθηκαν με ενδιαφέρον για τις συνθήκες, τα ζητήματα και τη σημερινή κατάσταση του ιδρύματος και κατόπιν ξεναγήθηκαν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η υποδοχή από τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή ήταν άκρως συγκινητική, οι συζητήσεις ενδιαφέρουσες και η ανταλλαγή ευχών με ιδιαίτερη θέρμη. Κατά την επίσκεψη ο Πέτρος Ψωμάς είχε τη χαρά να συναντήσει και τον θρύλο της αθλητικής δημοσιογραφίας, Βασίλη Γεωργίου, με τον οποίο είχε μια πολύ θερμή συζήτηση για τα παλιά και για το σήμερα. Εκ μέρους του #Εθελοντισμού του σπιράλ στην επίσκεψη συμμετείχαν η συντονίστρια της ομάδας, Μαρία Γούβη και τα μέλη Μαγδαληνή Αγραφιώτη, Σοφία Κούκου, Αντιγόνη Βαβαρούτα και Δημήτρης Παπαλάμπρου.

Στο Άσυλο Ανιάτων οι δημοτικοί σύμβουλοι του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς και Θάνος Δούρος,συναντήθηκαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και με εργαζόμενους. Αφού παρέδωσαν στην Πρόεδρο κ. Γωγώ Καραλήτσουρέκια και κουλούρια για τους τρόφιμους, συζήτησαν με τους εκπροσώπους του ιδρύματος θέματα που τους απασχολούν καθώς και συγκεκριμένα αιτήματα που αφορούν την πόλη και τον Δήμο Πατρέων ειδικότερα, Εκτός της Προέδρου στη συζήτηση συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η Γενική Γραμματέας Βασιλική Αντωνάτου, ο Ταμίας Παναγιώτης Τρίγκας, ο Διευθυντής Άρης Γκατζόγιας και ο -εκ των γιατρών του Ασύλου- Πνευμονολόγος Δημήτρης Ζαρίφης.

Σε Κωνσταντοπούλειο και Άσυλο Ανιάτων ο Πέτρος Ψωμάς

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης