Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

 

Κριός
Οι φιλίες, οι συνδέσεις και οι δικτυακές δραστηριότητες μπορούν να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα σήμερα. Εάν κρατάς κακία ή νιώθεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ελέγξει, αυτά τα ζητήματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τώρα. Όταν κάποιος φοβάται ότι δεν μπορεί να ταιριάξει με την ένταση των συναισθημάτων του άλλου ατόμου, μπορεί να απομακρυνθεί, οπότε βάλτο στην εξίσωση εάν ανησυχείς για το πως νιώθει κάποιος για σένα. Ωστόσο θα μπορούσες να ανακαλύψεις ένα κομμάτι του παζλ που λείπει σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή δίλημμα. Όσο προχωρά η μέρα είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις τα συναισθήματα στην άκρη για να αντιμετωπίσεις πρακτικές εργασίες και να εξετάσεις βελτιώσεις στις υποθέσεις σου.

Ταύρος
Απολαμβάνεις να ονειρεύεσαι πρακτικούς τρόπους για να πραγματοποιήσεις το δημιουργικό όραμα σου. Ωστόσο οι απογοητεύσεις με την πρόοδο ή την απόδοση σου μπορεί να μεγεθύνονται κι αν υστερείς σε ένα έργο, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μείνεις μόνη ή σε ένα περιβάλλον με περιορισμένους περισπασμούς. Σήμερα αναζήτησε τρόπους να βελτιώσεις την επαγγελματική σου φήμη. Η εστίαση στη σταθεροποίηση της κοινωνικής σου ζωής ή ο χειρισμός εκκρεμών ή ανεπίλυτων θεμάτων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τα σχέδια σου, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου ή την αίσθηση της αποστολής και του σκοπού.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για την ώριμη προσέγγιση των πραγμάτων. Η εφαρμογή του εαυτού σου σε πρακτικές προσπάθειες μπορεί να σε ανταμείψει, αλλά μια μέτρια και πρακτική προσέγγιση σε άλλους τομείς της ζωής μπορεί επίσης να λειτουργήσει υπέρ σου. Θα μπορούσες να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε παρακινούν να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Εάν η ανησυχία για το μέλλον καταπιέζει και επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σου, λάβε μέτρα για να τραβήξεις τον εαυτό σου έξω από αυτό. Αναζήτησε ευκαιρίες ή εξερεύνησε νέα θέματα ως μέσο συναισθηματικής ανανέωσης.

Καρκίνος
Νιώθεις ότι μπορείς να φτάσεις κάπου με έναν επαγγελματικό στόχο ή μια στενή σχέση τώρα. Το να καταβάλλεις μια επιπλέον προσπάθεια για να μελετήσεις περαιτέρω ένα θέμα ή να κάνεις κάποια στρατηγική σκέψη είναι φυσικό, ειδικά όσο περνάει η μέρα. Αν και αυτή η προσέγγιση μπορεί να σε ωφελήσει είναι καλύτερο να μη διερευνάς τόσο πολύ ώστε να αρχίσεις να ανησυχείς ή να έχεις εμμονή με ένα θέμα. Το να ασχοληθείς με μια ευχάριστη δραστηριότητα μπορεί να σε ανταμείψει τώρα, άλλα η υπέρβαση των πραγμάτων είναι μια πιθανή παγίδα με τη Σελήνη να ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα. Αναζήτησε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σήμερα.

Λέων
Μπορεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη στο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη σήμερα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά συντονίζεσαι και γίνεσαι πιο ευαίσθητη απ’ ότι συνήθως με τον σύντροφο ή κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο. Έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράματα μέσα από τα μάτια των άλλων και αυτό μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και να σε ανταμείψει. Ωστόσο το κόλπο είναι να αποφύγεις την υπερβολή με αυτό, καθώς η τάση είναι να ανησυχείς περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Η σημερινή σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια, εάν μια σχέση σε απογοητεύει σε σημεία.

Παρθένος
Η επιθυμία να διασκεδάσεις σήμερα είναι έντονη, αλλά όσο προχωρά η μέρα ενδιαφέρεσαι πολύ περισσότερο να αφιερωθείς στα καθήκοντα σου. Οι ενέργειες προκαλούν μια πραγματική ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Αυτά τα θέματα που έχουν μείνει ημιτελή μπορεί να σου φαίνονται εντυπωσιακά τώρα. Αν και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είσαι παραγωγική, μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση για να το κάνεις, είτε αυτή είναι εσωτερική είτε εξωτερική -και μπορεί τελικά να αυξήσει τα επίπεδα άγχους. Τα συναισθήματα σου έχουν περισσότερη δύναμη και ενέργεια.

Ζυγός
Οι αναμνήσεις μπορούν να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για δημιουργικές εργασίες ή προσπάθειες αυτοβελτίωσης σήμερα. Είσαι πιο υπομονετική απ’ το συνηθισμένο όσον αφορά στην προσπάθεια για έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Η αναγνώριση και η επεξεργασία σύνθετων συναισθημάτων μπορεί να είναι ισχυρή τώρα και μπορεί να είναι και ιδιαίτερα χρήσιμη. Η ανάγκη για αυτοέκφραση είναι μεγάλη και ως αποτέλεσμα γοητεύεσαι από έντονες εμπειρίες. Έχεις επενδύσει περισσότερο συναισθηματικά στις σχέσεις σου αυτήν τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί να αφεθείς αυτές τις μέρες και να απολαύσεις κάποιες χαλαρές δραστηριότητες χωρίς πίεση.

Σκορπιός
Ανησυχείς λιγότερο για τις άμεσες ανταμοιβές και την άμεση ικανοποίηση σήμερα και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για μεγαλύτερους στόχους που απαιτούν χρόνο, ενέργεια και στρατηγική για να πραγματοποιηθούν. Είσαι επίσης περισσότερο σε επαφή με το ένστικτο σου σχετικά με οικογενειακά και οικιακά ζητήματα αργότερα σήμερα και περισσότερο αφοσιωμένη σε έντονα συναισθήματα. Αλλά βρίσκεσαι επίσης σε μια παραγωγική φάση και το βρίσκεις σχετικά εύκολο να εξαλείψεις πράγματα που σου αποσπούν την προσοχή από την πρόοδο. Εάν έχεις απογοητευτεί με τις συνθήκες διαβίωσης, αυτά τα συναισθήματα μεγεθύνονται σήμερα. Βρες εποικοδομητικούς τρόπους για να απελευθερωθείς από το άγχος.

Τοξότης
Ενώ η μέρα ξεκινά με μια αποστολή, η περιέργεια σου μεγαλώνει όσο προχωρά η μέρα. Υπάρχει η τάση να κουράζεσαι για κάτι που δεν έχει νόημα. Μια ευθυγράμμιση Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει τον φόβο ότι δεν έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης. Αυτό όμως δεν οδηγεί πουθενά, παρά αυξάνει το άγχος σου. Για αυτό πρόσεξε και βάλε ένα τέλος σε αυτό εάν σε απογοητεύει. Μείνε απασχολημένη αλλά μην το κάνεις σε σημείο εξάντλησης για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα.

Αιγόκερος
Μην αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς σήμερα από τον ενθουσιασμό σου να κάνεις τα πάντα. Η προθυμία ή φιλοδοξία σου είναι κίνητρα και πολύτιμα μάλιστα πολλές φορές. Απόφυγε όμως να πιέσεις τον εαυτό σου να τα κάνει όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκρούσεις, ανησυχίες ή προβλήματα που αφορούν σε προσωπικά υπάρχοντα, χρήματα, ενέργεια και προσωπικά όρια μπορούν να εμφανιστούν, καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στον τομέα των πόρων σου. Στόχευσε στην προοπτική που χρειάζεσαι εάν απογοητευτείς σε υπερβολικό ή αγχωτικό ρυθμό. Ευτυχώς είσαι σε καλή κατάσταση για να σχεδιάσεις το μέλλον.

Υδροχόος
Η μετακίνηση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο ξυπνά την επιθυμία σου να συνδεθείς, να σε αναγνωρίσουν και να σε αποδεχτούν. Έχεις γενικά την τάση να κάνεις πράγματα με περισσότερο συναίσθημα. Εάν νιώθεις δυσαρεστημένη από τον εαυτό σου ή από τα δημιουργικά έργα σου, αυτά τα συναισθήματα ενισχύονται με τη συνάντηση της Σελήνης και του Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Οι ανάγκες μπορεί επίσης να είναι επείγουσες. Ωστόσο μπορεί να έχεις την ευκαιρία ή το κίνητρο να αντιμετωπίσεις εσωτερικές συγκρούσεις. Απόφυγε την καταναγκαστική, αρνητική σκέψη που μπορεί να λειτουργήσει ως αργό δηλητήριο για την ψυχή σου.

Ιχθείς
Ενώ μπορείς να απολαύσεις τη σύνδεση σήμερα, καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να χρειαστεί να αποσυρθείς από τα θορυβώδη, συναισθηματικά περιβάλλοντα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η συναισθηματική αναπλήρωση γίνεται ισχυρή προτεραιότητα σου. Επιδίωξε να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα πριν φτάσεις σε σημαντικά σημεία καμπής ή πριν βιαστείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα. Προσπάθησε να δαμάσεις τους πειρασμούς να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης