«Δεν υπάρχει βιασμός» – Τι λέει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή για όσα καταγγέλλει η 17χρονη

12/04/2023 | 14:59

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε» την 17χρονη σημείωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Σημειώνεται πως ο 33χρονος κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης τη Μεγάλη Τρίτη (11.04.2023) σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως: «Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Τόνισε πως: «Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η ανήλικη κοπέλα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι την πλησίασε και τη βίασε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση της 17χρονης.

Ο 33χρονος, που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, θα υποστηρίξει στην απολογία του πως δεν βίασε την 17χρονη, αλλά αντίθετα αυτή ήταν που τον προσέγγισε ερωτικά.

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας