Αυγό ποσέ: πώς να το πετύχετε

08/04/2023 | 18:55

Το τέλειο αυγό ποσέ
Σε νερό που βράζει, προσθέτετε μια κουταλιά αλάτι, μια κουταλιά ξίδι, κατά προτίμηση βαλσάμικο, και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να φτιάξετε μια δύνη.

Στο κέντρο ακριβώς της δύνης σπάτε από πάνω το αυγό και με την κουτάλα περιχύνετε τακτικά τον κρόκο με το βραστό νερό. Σε ένα λεπτό περίπου το ασπράδι έχει σφίξει αφήνοντας όμως τον κρόκο ζουμερό και κατακόκκινο. Με μια τρυπητή κουτάλα το στραγγίζετε από τα νερά, προσθέτετε μια πρέζα φυσικό θαλασσινό αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαβάστε περισσότερα

Φον …«δικτάτωρ»;
27/01/2026 | 19:30

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)