Υπόθεση Πάτρας: Εξοργισμένη η πρόεδρος του Δικαστηρίου "εγώ με τους γιατρούς δεν παίζω" ΝΕΟΤΕΡΑ


Ενταση επικράτησε στην αίθουσα του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας στη δίκη της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα.

Στη σημερινή διαδικασία έχει κληθεί να κατάθεση η καθηγήτρια παιδοκαρδιολογίας Αγγελική Καραντζά, όμως η πλευρά της υπεράσπισης, παρά τη δέσμευση συνεργάτιδας του Αλέξη Κούγια ότι η ίδια θα βρίσκεται στη διαδικασία σήμερα, δεν παρέστη στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα η εξέταση της μάρτυρος να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα δεν παρέστη, για πρώτη φορά, ούτε η ίδια η κατηγορούμενη αποστέλλοντας στο δικαστήριο υπεύθυνη δήλωση ότι είχε προγραμματισμένο ιατρικ'ο ραντεβού σε νοσοκομείο. Η απουσία της υπεράσπισης και της κατηγορούμενης προκάλεσε την οργή της προέδρου του δικαστηρίου, αφού ο Αλέξης Κουγιας δηλώνει κώλυμα και για την εξέταση της Τετάρτης, όπου έχει κληθεί ο Ανδρέας Ηλιάδης, με τη διαδικασία να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

«Εγω με τους γιατρούς δεν παίζω, δεν μπορώ να αφήσω ασθενείς χωρίς τους γιατρούς τους! Έχουν κληθεί εδώ και καιρό! Γνωρίζατε τις ημερομηνίες!» ανέφερε η Πρόεδρος σε έντονο ύφος.

Στην αίθουσα βρίσκεται και η παιδοκαρδιολογος Αγγελική Καρατζά περιμένοντας η διαδικασία να γίνει κανονικά. Η διαδικασία διακόπηκε για λίγο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι αιτιάσεις της υπεράσπισης είναι αληθείς. Μετά τη διακοπή και αφού ο Αλέξης Κουγιας ενημερώθηκε από τη συνεργάτιδα του για τις προθέσεις της προέδρου να διεξαχθεί η σημερινή δικάσιμος, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

ΝΕΟΤΕΡΑ
Η διαδικασία διακόπηκε για λίγο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι αιτιάσεις της υπεράσπισης είναι αληθείς. Μετά τη διακοπή και αφού ο Αλέξης Κουγιας ενημερώθηκε από τη συνεργάτιδα του για τις προθέσεις της προέδρου να διεξαχθεί η σημερινή δικάσιμος, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

ΝΕΟΤΕΡΑ 
Εξετάζεται τελικά η Αγγελική Καραντζά χωρίς την παρουσία Κούγια, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα την εξετάσει σε άλλη δικάσιμο
 

 


 

 

Διαβάστε επίσης