Πάτρα: Συννεφιά και δυνατοί άνεμοι σήμερα - Ο καιρός της Κυριακής

 

Υψηλή θερμοκρασία, συννεφιά και δυνατοί άνεμοι θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Συννεφιά και ενδεχόμενη βροχή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται αύριο Κυριακή.

Πιο αναλυτικά σήμερα , στα δυτικά, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 10 έως 24, στην Ήπειρο από 8 έως 19, στη Στερεά από 7 έως 22, στην Πελοπόννησο από 8 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 19, στις Κυκλάδες από 13 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 και στην Κρήτη από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης