Οργή κατά του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο

Την οργή τους κατά του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού εξέφρασαν συγγενείς του μικρού παιδιού στη διάρκεια της δίκης που διεξάγεται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του 4χρονου αγοριού αποδοκίμασαν σήμερα έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 29χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου παιδιού.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Χθες εξετάστηκαν η μητέρα, η θεία και η γιαγιά του μικρού αγοριού. Η μητέρα έδωσε έμφαση στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου κάνοντας λόγο για αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, για σοκαριστικές ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η μητέρα του κατηγορουμένου, νταντά του παιδιού εκείνη την περίοδο, η οποία εξάλλου διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες υπεράσπισης ενώ πρόκειται και ο 29χρονος να απολογηθεί.