Πάτρα - καιρός: Ηλιος με ...δόντια σήμερα Τετάρτη

 

Χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν και σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα υπάρχει ηλιοφάνεια , με μεγάλα διαστήματα αραιής συννεφιάς , ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 13 βαθμούς (στους 6-7 βαθμούς τις πρωινές και βραδινές ώρες).

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Πιο αναλυτικά αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αλλά και μεγάλη διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ τοπικές βροχές αναμένονται έως το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 13, στη Θεσσαλία από 3 έως 16, στην Ήπειρο από -1 έως 14, στη Στερεά από 2 έως 14, στην Πελοπόννησο από -1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 12, στις Κυκλάδες από 5 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 14 και στην Κρήτη από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν. Από το απόγευμα οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης