Εργαστήριο για τη Διαχείριση του Άγχους «Δεν είσαι ό,τι γράφεις»

 

 

 

 

Τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» πρόκειται να υλοποιήσει Εργαστήριο για τη Διαχείριση του Άγχους με θέμα: «Δεν είσαι ό, τι γράφεις» με σκοπό την ενδυνάμωση και στήριξη των μαθητών εν όψει των πανελληνίων εξετάσεων.

Μέσα από τις συναντήσεις μας, θα επιδιώξουμε δημιουργικά και βιωματικά να κατανοήσουμε τι είναι άγχος και στρες, να γνωρίσουμε τους διαφορετικούς τρόπους που επιδρά στο ψυχισμό μας, να αναδείξουμε τρόπους διαχείρισης του άγχους και να μάθουμε τεχνικές χαλάρωσης ώστε να μας φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη ψυχοπιεστική συνθήκη. 

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών 35) στις 10, 11 και 12 Απριλίου 2023 (Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη) και ώρες: 13:00 – 15:00. Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμαhttps://kpachaia.gr/ergastirio-gia-to-agchos-den-eisai-oti-grafeis/. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00, Υπεύθυνη: Μαριλίνα Φαλτσέτα- Ψυχολόγος M.Sc.