Πάτρα: Χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά από ηλικιωμένη – Πώς την εξαπάτησαν επιτήδειοι

Αίθουσα Σύνταξης tempo24

“Φτερά” έκαναν όλες οι οικονομίες μιας ηλικωμένης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία είναι το τελευταίο θύμα απατεώνων, σε ένα μπαράζ αντίστοιχων περιστατικών που δεν έχει τέλος.

Η μακρά λίστα των θυμάτων συμπληρώνεται με την άτυχη γυναίκα που ενέδωσε στους αληθοφανείς ισχυρισμούς ενός τηλεφωνήματος, ότι η κόρη της ήταν θύμα τροχαίου.

Η γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την έπεισε να πετάξει σε τσάντες από το μπαλκόνι της, το ποσό των 12.000 ευρώ που είχε μέσα στο σπίτι.

Ο συνεργός των απατεώνων, που βρισκόταν από κάτω με μηχανάκι, πήρε την τσάντα και έγινε καπνός.

Όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απατεώνων ήταν πλέον αργά, με την ίδια και τους συγγενείς της να καταγγέλλουν στις Αρχές το περιστατικό.

Οι ΟΝΑΡ στη FRIDA
03/01/2026 | 10:26

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά