Αχαΐα: Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

 

Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας του ΚΚΕ έχει ως εξής:

 

Τρίτη 28 Μάρτη

10:00πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Διοικητικές Υπηρεσίες της εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών και το εστιατόριο της Πανεπιστημίου, όπου θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

 

Τετάρτη 29 Μάρτη

20:00μμμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα μιλήσει σε σύσκεψη στο «Στέκι του Θωμά» (Ειρήνης και Φιλίας 78).

 

Πέμπτη 30 Μάρτη

7:00μμ, συγκέντρωση-εκδήλωση για τα 71 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη στην πλατεία Παντοκράτορα στην Άνω Πόλη, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

 

Σάββατο 1 Απρίλη

8:30μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη στους Αμπελόκηπους στην καφετέρια «Σταυροδρόμι». Θα κάνει παρέμβαση η Αγγελική Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.  

 

Κυριακή 2 Απρίλη

11:00πμ, συγκέντρωση στο Άνω Καστρίτσι στην καφετέρια «Πικαντίλι» θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ. Θα κάνουν παρέμβαση ο Βαγγέλης Κατσακούλης, ιατρός και αντιδήμαρχος Πατρέων και ο Μιχάλης Αναστασίου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος Πατρέων.

Διαβάστε επίσης