Στερνό αντίο, σήμερα, στην 22χρονη αθλήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Θα την πάω νύφη στην εκκλησία»

 

Η 22χρονη έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Κηδεύεται σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, η 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, η οποία, η οποία λίγες μέρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 22χρονη έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.Η Πέννυ επέστρεφε σπίτι της στις Άνω Αρχάνες με το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία φίλη της.

«Θα την πάω νύφη στην εκκλησία»

Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει… δεν ήτανε σημείο αυτό για φύγει κάποιος» είπε συντετριμμένη η μητέρα της μιλώντας στο MEGA.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο (σ.σ: σήμερα) θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Τα αίτια του δυστυχήματος

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, όπως μεταδίδει το MEGA. Η κοπέλα είχε πάει στις Κάτω Αρχάνες για το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του συντρόφου της.

Έτσι όταν επέστρεφε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της, προσφέρθηκε μία φίλη της να την μεταφέρει στις Άνω Αρχάνες και έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Η οδηγός δεν έχει τραυματιστεί ωστόσο είναι σε σοκ και οι αρχές περιμένουν να το ξεπεράσει προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες καταθέσεις.

Οδύνη

Η 22χρονη ήταν όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση, ενώ είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές.

Ο ΚΟΗ έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό της 22χρονης που μέχρι χθες εξακολουθούσε να ασχολείται με τον σύλλογο, ως βοηθός προπονήτριας στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ