Σίσσυ Χρηστίδου: «Το παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει»

Την ατάκα της Δέσποινας Βανδή περί γάμου σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Στο χθεσινό J2US ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Δέσποινα Βανδή ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση που θα της έκανε ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως το παραμύθι τελειώνει στον γάμο.

«Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται, δεν υπάρχει δεύτερος τόμος. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει. Δεν μας το έχουν πει. Λοιπόν, πάμε στα παιδιά», είπε η τραγουδίστρια.

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση η Σίσσυ Χρηστίδου συμφώνησε με την Δέσποινα Βανδη, τονίζοντας πως ο γάμος πολλές φορές γειώνει τη σχέση του ζευγαριού.

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μια συνθήκη. Αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος. Ο γάμος είναι κάτι ιερό και κάποιοι πετυχαίνουν κιόλας. Όσο περνούν τα χρόνια και λιγότεροι, έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες», είπε η παρουσιάστρια.

«Άλλο στα 25, 35 που θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θες να την κάνεις εκτός γάμου και άλλο αν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο στη ζωή σου. Έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης