Πάτρα - καιρός: Λιακάδα και ζέστη σήμερα Κυριακή

 

Λιακάδα αναμένεται και σήμερα Κυριακή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με διαστήματα αραιής συννεφιάς. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 21 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Καλές καιρικές συνθήκες προβλέπονται και για αύριο με την θερμοκρασία να φθάνει πάνω από 20 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Για την Κυριακή 26 Μαρτίου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σταδιακά πυκνότερες από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 20 βαθμούς), 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 23 βαθμούς και στην Ήπειρο από 4 έως 18 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 7 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 13 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, και στα νοτιότερα τμήματα έως μέτριοι 4 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης