Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στάθηκε όρθιος και φώναζε «Θα κάνω χαμό»

Κάποτε οι ειδικοί του έδιναν προσδόκιμο ζωής τα δύο χρόνια, καθώς μετά τη γέννησή του ο Παναγιώτης Ραφαήλ διαγνώστηκε με μια ανίατη νόσο, τη νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Ωστόσο οι γονείς του δεν το έβαλαν κάτω και κίνησαν γη και ουρανό για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό προκειμένου ο γιος τους να υποβληθεί σε μια πειραματική θεραπεία στη Βοστώνη, στην οποία συνεισέφερε οικονομικά, και ψυχολογικά, όλη η Ελλάδα.

Χρόνια μετά από τη γιγαντιαία εκστρατεία ενημέρωσης και συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, ο Παναγιώτης Ραφαήλ όχι μόνο βρίσκεται εν ζωή αλλά και προοδεύει μέρα με τη μέρα. Μάλιστα οι γονείς του μόλις έκαναν μια ανάρτηση για τα πρώτα του βήματα, με ένα βίντεο όπου το αγοράκι περπατάει με βοήθημα και κατευθύνεται προς πολύχρωμα μπαλάκια που βρίσκονται διάσπαρτα στο πάτωμα, ενώ λέει τις χαρακτηριστικές χαριτωμένες ατάκες ενός μικρού παιδιού.

Όπως γράφει η ανάρτηση στο Facebook:

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

»Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης