H «μαγική» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Τζαζ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Οι Μπακς πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στους Τζαζ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για άλλη μία φορά απολαυστικός.

Τον… χαβά τους συνεχίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς που πέρασαν άνετα από την έδρα της Γιούτα επικρατώντας με το ευρύ 144-116, δείχνοντας πως αυτή την στιγμή -και λίγο πριν τα πλέι οφ- είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα με διαφορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Φυσικά από τους πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απλά απολαυστικός, κάνοντας ό,τι ήθελε την άμυνα της ομάδας του Γουίλ Χάρντι που απλά δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Ο Έλληνας σούπερσταρ το έχει πάει πλέον άλλο… επίπεδο καθώς δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο συμμετοχής για να πετύχει μια αξιόλογη και αρκετά εντυπωσιακή στατιστική στα παιχνίδια του. Κάτι που τον κρατά και στη συζήτηση για τον τίτλο του MVP, αλλά και τον κρατά φρέσκο τώρα που θα αρχίσουν να… σφίγγουν τα γάλατα στην postseason.

Ο Γιάνναρος λοιπόν έμεινε μόλις 25 λεπτά μέσα στο παρκέ της «Vivint Arena», μετρώντας 24 πόντους (9/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/6 βολές), 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Διαβάστε επίσης