Κατερίνα Ζαρίφη: «Όταν φύγαμε από την Ελένη Μενεγάκη, αρχίσαμε να τρώμε σφαλιάρες»

"Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το χαϊδεμένο παιδί, και τι ταλέντο, και τι αστείο" δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μίλησε για τα βήματά της στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα ανέλυσε την σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα και τους παρουσιαστές.

«Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει να χάσω κιλά. Ήμουν στο ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη, μας άκουγε η Μενεγάκη και είπε ότι θέλουμε να πάμε στην εκπομπή. Πήγα την επόμενη μέρα στο καμαρίνι και της έλεγα για ένα γκομενικό πρόβλημα που είχα… Όταν κάναμε εκπομπή με τον Μουτσινά, σε άλλη εκπομπή στο Alter είχε τύχει να μας σχολιάζουν 45 λεπτά και να λένε γιατί βάλανε αυτά που είναι έτσι.

Αυτά όλα, δε με επηρέασαν στο να σκεφτώ να χάσω κιλά αλλά στο κομμάτι μη στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το χαϊδεμένο παιδί, και τι ταλέντο, και τι αστείο. Όταν φύγαμε από την Ελένη ξαφνικά αρχίσαμε να τρώμε τις σφαλιάρες» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και πρόσθεσε: «Όταν άρχισα να χάνω κιλά, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα από κόσμο που μου έλεγε ότι τους πρόδωσα και γιατί αδυνάτισα…Αυτό με τη μεζούρα είναι κακό πράγμα».

Στην συνέχεια αξιολόγησε τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης με βάση το προσωπικό της γούστο και αιτιολόγησε τις επιλογές της:

Οι παρουσιαστές που θεωρεί ότι είναι καλοί είναι οι εξής: Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιανός, Αννίτα Πάνια, Μπέττυ Μαγγίρα, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκςο Μουτσινάς, Ναταλία Γερμανού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ελεονώρα Μελέτη.

Μέτριοι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κατερίνα Καινούργιου, Νίκος Κοκλώνης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Τσολάκη.

Κακοί: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιάγκας, Ελένη Χατζίδου, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ