Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Εμπρησμός η πυρκαγιά στο εστιατόριο

Εχουν βρεθεί υπολείμματα φωτοβολίδας

Στάχτη έγινε το γνωστό εστιατόριο «Cavaliere» στη Νέα Σμύρνη μετά τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 04:30 το πρωί. Άνθρωποι κινδύνευσαν να καούν, με την Πυροσβεστική να προχωρά σε πέντε απεγκλωβισμούς, ανάμεσά τους μια μητέρα και ένα βρέφος, ενώ ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Από την πρώτη στιγμή, υπήρξαν καταγγελίες για εμπρησμό, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κάτι που αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και την πιθανή εμπλοκή κυκλωμάτων της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εστιατόριο έχουν βρεθεί υπολείμματα φωτοβολίδας, κάτι που ενισχύει τις υποθέσεις για εμπρησμό και επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες.

Η καταγγελία του εργαζόμενου στο εστιατόριο

Εργαζόμενος στην καθαριότητα του εστιατορίου, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, καθάριζε τον χώρο όταν είδε δύο με τρία άτομα να σπάνε το τζάμι και να πετούν κάτι μέσα. Αμέσως έπιασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και στους από πάνω ορόφους.

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», είπε χαρακτηριστικά ο υπάλληλος στο MEGA.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ