Σήμερα στον ανακριτή ο προπονητής-βιαστής - Συνεχίζεται η έρευνα για ψηφιακά ίχνη

 

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία για την πολυετή δράση του, ενώ αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του.

Στο γραφείο του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής του ταε κβο ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, οι γονείς των παιδιών παραμένουν σοκαρισμένοι, καθώς κανείς δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο που είχαν τα παιδιά τους από έναν άνθρωπο που είχαν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Εξετάζουν τα κινητά και τα tablet

Στην κατοχή του προπονητή – βιαστή βρέθηκαν τρία κινητά, δύο tablet και τρία laptop, καθώς και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, τα οποία εξετάζονται από τους ειδικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 44χρονος κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Όπως συνέβη και σε προηγούμενες περιπτώσεις βιασμών ανηλίκων, αναμένεται να δοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου προπονητή.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να καταφέρει το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του.

Γνωστός στις αστυνομικές αρχές

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει και στο παρελθόν τον 44χρονο προπονητή. Μπορεί να μην είχαν αποκαλυφθεί τότε οι φρικιαστικές πράξεις του, ωστόσο είχε απασχολήσει με ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μάιο του 2020 ο προπονητής ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει σημαντικές φθορές.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και κρατώντας μια καραμπίνα, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης