Φωτιά σε εστιατόριο: Καταγγέλλει εμπρησμό εργαζόμενος - Απεγκλωβίστηκε μητέρα με το μωρό της

στη Νέα Σμύρνη

 

 

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, καθώς το εστιατόριο βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα γερανοφόρο. Το γερανοφόρο όχημα έριξε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων τεσσάρων ορόφων της πολυκατοικίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά, και προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από το κατάστημα εστίασης και να επεκτάθηκε. Μέχρι στιγμής παραμένουν κλειστά τα δύο ρεύματα του δρόμου, ενώ η φωτιά εχει τεθεί υπό έλεγχο.

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη | newsbomb.gr

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άτομα εμφανίστηκαν έξω από το εστιατόριο, τα οποία φαίνεται να πέταξαν κάτι στον εσωτερικό χώρο και αμέσως να άρπαξε φωτιά. Εργαζόμενος στην καθαριότητα μάλιστα έκανε λόγο για εμπρησμό, μιλώντας στο MEGA.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ένα άτομο από τη φωτιά ενώ για προληπτικούς λόγους πήγε στο νοσοκομείο και ένα μωρό. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, προχώρησαν σε απεγκλωβισμούς ενοίκων από την πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ