Πάτρα – Απέραντη θλίψη: “Έφυγε” στα 37 του ο Απόστολος Μαυρέλης (ΦΩΤΟ)

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη Αποστόλη Ιωαν. Μαυρέλη σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαμ.

Η περιπέτεια της υγείας του Αποστόλη Μαυρέλη ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν φεύγοντας από τη δουλειά του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Πήγε στο νοσοκομείο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και κατέληξε από ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν και την Πατραϊκή κοινωνία. Εν ζωή είναι ο πατέρας του Ιωάννης Μαυρέλης. Ο εκλιπών είχε δύο αγαπημένες ανιψιές την Χριστίνα και τη Ναταλία Μαυρέλη.

Η κηδεία του θα τελεστεί την  Παρασκευή  24-3 -2023  & ώρα  1.30  μ.μ. στον Ιερό Ναό  Αγίου Ελευθερίου Πατρών & θα ακολουθήσει η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα Τρίτη στην Πάτρα

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο Μπαχρέιν απονεμήθηκε ο Χρυσός Φοίνικας στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

H σημασία της σωστής διατροφής όταν είστε έγκυος

See-through για φέτος – Θα το τολμήσεις;