Πάτρα - Απέραντη θλίψη: “Έφυγε” στα 37 του ο Απόστολος Μαυρέλης (ΦΩΤΟ)

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη Αποστόλη Ιωαν. Μαυρέλη σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαμ.

Η περιπέτεια της υγείας του Αποστόλη Μαυρέλη ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν φεύγοντας από τη δουλειά του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Πήγε στο νοσοκομείο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και κατέληξε από ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν και την Πατραϊκή κοινωνία. Εν ζωή είναι ο πατέρας του Ιωάννης Μαυρέλης. Ο εκλιπών είχε δύο αγαπημένες ανιψιές την Χριστίνα και τη Ναταλία Μαυρέλη.

Η κηδεία του θα τελεστεί την  Παρασκευή  24-3 -2023  & ώρα  1.30  μ.μ. στον Ιερό Ναό  Αγίου Ελευθερίου Πατρών & θα ακολουθήσει η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ