ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Οι εκπροσωπήσεις στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821 που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας θα εκπροσωπηθεί ως εξής:

Η Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο.,  θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη των Καλαβρύτων.

Ο Κώστας Μάρκου, Βουλευτής Αχαΐας, θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ -   Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Πάτρας.

Ο Ανδρέας Ριζούλης, Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας , θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας  στις εκδηλώσεις στην πόλη του Αιγίου.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος,  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας,  θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Κάτω Αχαΐας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Κώστας Κόντης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΔΕ, θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην πόλη της Χαλανδρίτσας στο Δήμο Ερυμάνθου.

Διαβάστε επίσης