Ρεμπέκα Γιονς: Πέθανε η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός Ρεμπέκα Γιονς

 

Το Μεξικό θρηνεί την απώλεια της Ρεμπέκα Γιονς, που έφυγε από τη ζωή στις 22 Μαρτίου σε ηλικία 65 ετών.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της, οι οποίοι την είχαν παρακολουθήσει να παίζει σε πολλές τηλενουβέλες και άλλες παραγωγές όλα αυτά τα χρόνια. Η Τζόουνς είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών στο παρελθόν, αλλά τον είχε ξεπεράσει, για να νοσηλευτεί με πνευμονία τον περασμένο Νοέμβριο.

Το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Τζόουνς εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της, στην οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη στο κοινό της και αποκάλυπτε ότι η ηθοποιός ήταν περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Η καριέρα της Τζόουνς διήρκεσε δεκαετίες και περιελάμβανε ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικά έργα. Ήταν γνωστή για την ευελιξία της ως ηθοποιός και την αφοσίωσή της στην τέχνη της, κερδίζοντας διακρίσεις για τις ερμηνείες της σε σειρές όπως «Capadocia» και «Quién mató a Sara», καθώς και σε ταινίες όπως «El misterio de Trinidad» και «Vacaciones Separadas». Έγινε επίσης γνωστή για τις ερμηνείες της ως κακοποιός σε τηλενουβέλες όπως οι «Cuna de Lobos», «El Ángel Caído» και «Imperio de Cristal».
[311373977_427801879477791_5520251369151525203_n]
Τα τελευταία χρόνια, η υγεία της Τζόουνς είχε επηρεαστεί από τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά συνέχισε να εργάζεται και να εμπνέει άλλους στον κλάδο. Η τελευταία της παραγωγή ήταν το «Cabo», μια σειρά που έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος. Η κληρονομιά της ως αφοσιωμένη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα συνεχίσει αναμφίβολα να ζει στις καρδιές των θαυμαστών και των συναδέλφων της, καθώς και στη μεξικανική βιομηχανία ψυχαγωγίας.

https://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης