Μαριέττα Χρουσαλά: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της έφερε πανικό – «Το τερμάτισες με την… κορώνα!»

 

 

Είναι εδώ και λίγες ώρες που τα 40ά γενέθλιά της έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town. Η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι στο Κάιρο, με πολλούς διάσημους να δίνουν το παρών για να την τιμήσουν.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε καλέσει πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους οι Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί ακόμα κοντινοί της άνθρωποι.

Τα έξοδα για το ταξίδι και τη διαμονή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ, ήταν των καλεσμένων, με τη Μαριέττα Χρουσαλά να καλύπτει τα έξοδα των δύο μεγάλων party και της ξενάγησης στο μουσείο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στιγμιότυπα από το λαμπερό party, με αρκετούς να την επαινούν και πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. «Θα λατρεύω πάντα αυτή τη στιγμή» σχολίασε η Μαριέττα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το «γείωμα» στα σχόλια για Μαριέττα Χρουσαλά

«Να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το σπιτικό σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την… κορώνα!!! Έλεος», «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει», «Ως προς τι όλο αυτό», «η όλη εικόνα και η επιτήδευση, μόνο αυτό δεν δείχνει», « ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

H μακιγιέρ του μοντέλου δημοσίευσε ένα video, με την εορτάζουσα να είναι ομολογουμένως εκθαμβωτική. Το αποκαλυπτικό φόρεμα σε καφέ-χρυσό χρώμα συνδυάστηκε με ένα μεγάλο headpiece με τη Μαριέττα Χρουσαλά να θυμίζει βασίλισσα της Αιγύπτου.

Σαν 5ήμερη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ταξίδι της στην Αίγυπτο. «Θέλω να πω γιατί είδαμε κάτι φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας είχαμε δεχθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες μια πρόσκληση όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε και να ταξιδέψουμε ως εκεί και να είναι μια αφορμή να κάνουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ επειδή δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα εκεί. Γιορτάσαμε και τη Μαριέττα εννοείται που ήταν μια κούκλα και έγινε 40. Ήταν παιδιά σαν πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι! Πήγα με τον άντρα μου, αλλά ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου το Instagram, τα social media και τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τον άντρα μου είναι μόνο στο κινητό μου. Ήταν πολύ ωραία, ήταν παρεϊστικά, σαν πενταήμερη».

Η κουμπάρα της Καλομοίρα ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Αίγυπτο για να δώσει το παρών στο party. Οι δυο φίλες διασκέδασαν με την ψυχή τους και χάρισαν στους παρευρισκόμενους έναν ξέφρενο χορό, με την Καλομοίρα να τραγουδά στους καλεσμένους.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης