Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Άγης και η παρέα του συανντούν μία μυστηριώδη γυναίκα στο πάρκο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθούν την Πέμπτη 23 Μαρτίου και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Την ώρα που η υγεία της Ντέπυς φαίνεται κλονισμένη, ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημά της και παράλληλα δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια του Πασχάλη.

Παράδεισος των κυριών – Πέμπτη 23 Μαρτίου, Επεισόδιο: 104

Ενόψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ο Ντίνος προβαίνει σε μια επαγγελματική κίνηση που εξαγριώνει τον Πάρη και ταράζει τις ισορροπίες στο μαγαζί. Συγχρόνως η Λιζέτα δε σταματά να κινεί τα νήματα βάσει των συμφερόντων της, ενώ η Βικτώρια πατά για ακόμη μια φορά πάνω στην ανάγκη των άλλων ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς.

Την ώρα που η υγεία της Ντέπυς φαίνεται κλονισμένη, ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημά της και παράλληλα δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια του Πασχάλη.

Ποια είναι η συγκλονιστική ανακάλυψη που θα κάνει η Πιπίτσα και πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν το μάθει; Θα προλάβει ο Ντίνος να συναντήσει τη Λιζέτα; Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που συναντά ο Άγης και η παρέα του στο πάρκο;

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 24 Μαρτίου, Επεισόδιο: 105

Η Γεωργία αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στην Ζαχαρούλα, η οποία προσπαθεί μάταια να την βοηθήσει. Απ’ την άλλη η φιλική σχέση, που έχει αναπτύξει με τον Πάρη, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Άγη.

Εκείνος φοβούμενος, ότι ο Πάρης μπορεί να κάνει στην Γεωργία ότι έκανε και στην αδερφή του, ζητά από την Αμαλία να επέμβει… Ο Ντίνος στην προσπάθειά του να εντοπίσει την Λιζέτα, έρχεται αντιμέτωπος με την Βικτώρια, η οποία του λέει απροκάλυπτα ψέματα, για άλλη μία φορά…

Η Όλγα μετά από καιρό αποφασίζει να πάει στο τμήμα, για να δει τον Σωτήρη και να του πει την απόφαση που πήρε για τον γάμο της, η αντίδρασή του όμως, δεν είναι αυτή που περίμενε. Η αδιαθεσία της Ντέπυ, θα την φέρει πιο κοντά με τον Αποστόλη. Πώς θα διαχειριστούν τα νέα, που θα τους ανακοινώσει ο γιατρός;