Λουτσέσκου: «Δέχθηκα να παίξουμε το φιλικό με τη Φαρούλ λόγω του Χάτζι»

Φιλική αναμέτρηση στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Τούμπας θα δώσει ο ΠΑΟΚ, το Σάββατο 25/3, κόντρα στην πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος, Φαρούλ εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της Stoiximan Super League, λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» Ράζβαν Λουτσέσκου, με συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, τόνισε ότι ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόσκληση δεν ήταν άλλος από τον συνάδελφο του Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Φαρούλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Μιλώντας για την Φαρούλ δεδομένου πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των PlayOffs του πρωταθλήματος Ρουμανίας, ο Λουτσέσκου σημείωσε: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Χάτζι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα είναι πολύ σκληρή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης