Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 45χρονου και άλλοι τρεις από το Δροσερό

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν μετά την απολογία τους ο δολοφόνος του 45χρονου και άλλοι τρεις συγγενείς του που συνελήφθησαν στο Δροσερό της Ξάνθης.

Οι τέσσερεις οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης υπό δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια Ξάνθης υπό το φόβο επικείμενης βεντέτας.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Δροσερό Ξάνθης, όταν τέσσερα άτομα, ο πατέρας με τους δύο γιους του και με τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και, έπειτα από διένεξη για προσωπικές διαφορές, ο 46χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος, και μετά το χειρουργείο, στις 5 τα ξημερώματα, κατέληξε.

Μετά τη δολοφονία ο 37χρονος ανάρτησε βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του και εξαπέλυε απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου, και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους».

 

Επειτα συνελήφθη από τους αστυνομικούς, όπως και ένας από τους γιους του, και στην συνέχεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο έτερος γιος του, καθώς και ο γαμπρός του.