Χειροπέδες σε 27χρονο που επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες

Στην Κηφισιά

Στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικότερα, ο 27χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου στην Κηφισιά από αστυνομικούς της άμεσης δράσης (ομάδα ΔΙΑΣ), ενώ από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγο πριν από τη σύλληψή του και συγκεκριμένα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς. 

Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε “αθέατο” σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς και άμεσα τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των συγκεκριμένων πράξεων.

Παράλληλα, από την προανακριτική έρευνα των αρχών, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς και μάλιστα σε βάρος ανήλικης.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

dikastiko.gr