Βασίλης Αϊβαλής: Να γίνει η Πάτρα σημείο αναφοράς μεγάλων διοργανώσεων- Απαιτείται ενίσχυση ΝΟΠ και ΝΕΠ ΦΩΤΟ

 

Συναντήσεις με τα δύο μεγαλύτερα ναυταθλητικά Σωματεία της πόλης μας, τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) και την Ναυταθλητική Ένωση Πάτρας (ΝΕΠ) είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με στελέχη της παράταξής του.

Για την πόλη της Πάτρας, με την μακρά ιστορική παράδοση στον αθλητισμό του υγρού στοιχείου, η επένδυση στην ανάπτυξη που έρχεται από τη θάλασσα και η στήριξη των Σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο, είναι ένα μεγάλο στοίχημα και μια πρόκληση για το μέλλον.

Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις διοικήσεις του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, δυστυχώς είναι πολλά και χρόνια.

Η διαιώνισή τους μάλιστα και η απουσία βούλησης άμεσης και ουσιώδους ενίσχυσης των Σωματείων, οδηγεί συχνά σε εσωστρέφεια και στασιμότητα, ανεξάρτητα από τις πολλές και σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται και από τις επιτυχίες που φέρνουν οι αθλητές μας και μας κάνουν υπερήφανους.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στην πόλη μας, άλλωστε, είναι η απουσία πισίνας Ολυμπιακών προδιαγραφών, κάτι που πρέπει σύντομα να αντιμετωπιστεί.

Θέλουμε την πόλη μας στον εθνικό (και όχι μόνο) χάρτη του ναυταθλητικού αθλητισμού. Στο χάρτη ενός εκ των πλέον αναπτυσσόμενων κλάδων θεματικού τουρισμού, ο οποίος μπορεί να φέρει μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή και να καθιερώσει την Πάτρα ως σημείο αναφοράς «υδάτινων» γεγονότων. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα θέλουμε ισχυρούς όχι μόνο τον ΝΟΠ και την ΝΕΠ αλλά και κάθε άλλο αθλητικό σωματείο του κλάδου.

Παράδοση έχουμε. Τα χιλιάδες παιδιά που ασχολούνται καθημερινά με τον αθλητισμό στο υγρό στοιχείο, μας δείχνουν και τη θέληση που υπάρχει αλλά και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οφείλουμε να τους ανοίξουμε το δρόμο. Έχουμε και την γνώση και τη βούληση και το ανθρώπινο δυναμικό. Μπορούμε να κάνουμε και σε αυτόν το τομέα την Πάτρα μας Σπουδαία και Πάλι.


Μάνεσης Γιώργος, Καλοκαιρινός Γιώργος, Κανταράκης Νικόλαος, Φιλόπουλος Νικόλαος, Αϊβαλής Βασίλης, Ζαφειρόπουλος Κων/νος

Τσουραμάνης Εμμανουήλ, Μανέτας Χρήστος, Κανελλόπουλος Θεόδωρος, Αϊβαλής Βασίλης, Αγγελόπουλος Γιώργος, Αβράμης Δημήτρης, Μάρκος Αποστόλης
 

Διαβάστε επίσης